Central beliggenhed

Ravnholt Feriecenter er centralt beliggende i jylland. Omgivet af den skønneste natur, med store skove og å'er er der rig mulighed for en aktiv og friluftspræget ferie. Tæt på Ravnholdt Feriecenter ligger "Søndergaards Have" som er en smuk og velbesøgt besøgshave, som træekker flere tusinder besøg hvert år. Haven er det oplagte sted for familier, der vil hygge sig i frodige og pæne omgivelser. Haven har foruden et stort udvalg af blomster og planter, et væld af faciliteter for stpre og små. Der er hoppepuder og boldspil, trækvogne til de små, gode spisefaciliteter, hvis I medbringer madkurv eller flotte grill-faciliteter til fri afbenyttelse.

Feriehuset ligger i Kjellerup kommune, som er tæt på Viborg, Silkeborg og Herning. Tre spændende byer med masser af historie, kultur og natur.

Viborg -Jyllands gamle hovedstad

Viborg er historisk, hyggelig og smuk og afvekslende natur. En gammel stolt kongeby med rødder tilbage fra oldtiden. En af danmarks ældste handelsbyer som i bymidten prydes af original gammel brolægning, en historisk og smuk domkirke, og ikke mindst de to skønne søer hvor der altid er livlig aktivitet rundt om og hvor byen kan opleves fra søsiden med skibet "Margrethe I".

Naturen omkring Viborg veksler fra langstrækt hede landskab til frodige egeskove omkring Dollerup, hvor også Fald Sø og Hald Hovedgård og Hald Ruin er et besøg værd. Er man til vandring, fører Hærvejen dig også til Viborg.

> Læs mere om Viborg på www.visitviborg.dk

> Download Viborgs Feriemagasin 2012 her

Herning

Herning ligger midt på Heden og har en lang tradition inden for tekstilfremstilling. Herudover danner byen rammer for Herning Messecenter og Boxen, som trækker store arrangementer og koncerter til midtjylland. Herning er en meget kulturel by og har et bredt udvalg af spændende museer og er bl.a. hjemsted for Kunstner Ingvar Cronhammars imponerende skulptur "Elia".

Herning er faldt placeret omgivet af midtjyske skove og hedelandskaber som gennemskøres af mange åer, som indbyder til kanosejllads med familien.

Er det regnvejr, kan en tur til Herning krydres med Danmarks størte indendørs legeland i "Hoppeloppeland".

> Læs mere om Herning på www.visitherning.dk

Silkeborg

Silkeborg er smuk beliggende med frodige skove og mange søer og åer. Ikke mindre end 50 større søer præger området og Danmark eneste flod, Gudenåen skærer gennem Silkeborg. En sejltur på Silkeborg søerne er en smuk oplevelser og tager med en tur med Hjejlen op til Danmarks eneste bjerg - Himmelbjerget, sejler man med et stykke verdens historie. Hjejlen er verdens ældste originale hjuldamper og er et smuk fartøj. En tur til himmelbjerget vækker glæde hos både børn og voksne.

Silkeborg byder også på flere gågader med gode shoppingmuligheder og mange gode museer, herunder bla. Silkeborg Kunstmuseum med Asger Jorn-samlinger og "Tollundmand" som er ca. 2200 år gammel.

Læs mere om Silkeborg på www.silkeborg.com