Ravnholt Feriecenter - et feriehus ud over det sædvanlige

Omkranset af Midtjyllands skønne natur ligger Ravnholdt Feriecenter - et idyllisk landsted på 650 Kvm. Feriehuset er stråtækt og beliggende i egen plantage. Ravnholt Feriecenter er et rummeligt feriehus med plads til 20 personer. Feriehuset er et idyllisk svar på det typiske sommerhus, men rummer alle moderne og bekvemme faciliteter lige fra fitnessrum og pool til stort køkken alrum med plads til hele familien.

Feriehuset er et rummeligt landsted med plads til flere familier. Feriehuset er opdelt i to lejligheder, så det er muligt at trække sig tilbage, når det ønskes. Men samtidig er der rigelig plads i feriehuset til, at alle 20 personer kan sidde samlet og spise og hygge sig.

> Læs mere faciliteterne i huset og se flere billeder

Ud i naturen

Ravnholt Feriecenter ligger midt i naturen, hvilket giver en helt fantastisk udsigt fra huset. Derfor har Ravnholt Feriecenter også et stort og lækkert udekøkken, så maden kan tilberedes og nydes ude i de prægtige omgivelser. Området har et rigt dyreliv og det er derfor slet ikke usædvanligt at se rådyr, ræve og harer lige uden for an feriecenteret.

Central beliggenhed

Ravnholt Feriecenter er centralt beliggende i midtjylland. Feriehuset ligger 20 km. fra Viborg og 20 km. fra Silkeborg. Det betyder, at Ravnholt Feriecenter er en god base, for mange af Danmarks spændende og sjove turistattaktioner. Samtidigt kan det nære område også bruges til aktiv ferie med familien. Skoven og vandet gør det oplagt til gode vandre- og løbeture og mulighederne for fiskeri i enten å eller put & take søer er også gode.

> Læs mere området og se flere billeder

Husinformation

Udlejning via Skråhøjegård

Type: Feriehus / Landhus / Sommerhus / Kursuscenter
Størrelse: 600 m2
Rum: 16 rum heraf 10 soveværelser
Personer: 18-20 pers.
Senge: 18 + 2 ekstra senge
Byggeår: 1936
Renoveret (år): 2005
Naturgrund: 4000 m2
Diverse: Helårsisoleret,  centralvarme,  solvarme
Bæk / å: 5 min
Badevand: 50,0 km
Indkøbsmulighed: 9,0 km
Restaurant: 3,0 km
Udsigt til landskab: 0m

Ravnholt Feriecenter ejes og udlejes af Skråhøjegård v./ Bent Jensen.

Skråhøjegård ligger tæt på Ravnholt Feriecenter på adressen:
Sangildvej 16, Knudstrup
8620 Kjellerup

 

Kontakt Skråhøjegård vedr. udlejning og forespørgsler på:

mail@skraahojegaard.dk
Tlf.: 86 880 666

Se mere: www.skraahojegaard.dk